Kreativ procesmager

Rollen som kreativ procesmager er glæden ved at tegne og at arbejde visuelt. Jeg er en af dem der lærer bedst ved at tegne til mine noter.

Som kreativ procesmager tilbyder jeg visuelle workshops, med fordybelse i fællesskabet. Ofte bruger jeg workshops til at sparke processerne i mine projekter igang. Mine workshops er individuelle og tilpasses det konkrete behov. De kan f.eks. tage udgangspunkt i:

  • Collager

  • Visualiseringsøvelser

  • Tegning

 

Tegneglæde og kulørte collager

Kreative processer kan bruges til at udvikle fællesskaber og projekter. At bruge sine hænder og kreative sider som et sprog, kan være stærkere og gøre det nemmere at forstå de andre i fællesskabet og nå frem til enighed. Uanset hvilke færdigheder man byder ind med, skaber det glæde at bidrage og skabe.

Tegneglæde og kulørte collager kan også bruges til at skabe offentlig kunst. Dette kan være med til at forskønne fællesskabet og gøre det mere behageligt for alle. Som f.eks. tegneglæde på Ringe Gamle Station, hvor vi mødes en lørdag, tegner og giver liv til fællesskabet, eller til jul hvor vi laver en udstilling på stations galleri.

Med den rigtige vejledning kan alle være med.

  • Legende læring

    Kreativiteten er en mulighed for at aktivere  ubevidste tanker, udtrykke det som der endnu ikke er ord for. Det at skabe på analog vis giver en særlig ro og fordybelse. Jeg oplever at mange har glemt denne ro, og glæden ved at bruge hænderne - det er denne glæde jeg gerne vil have folk til at genopdage.

  • Livsfortællinger

    Livsfortællinger handler om at fortælle sin livshistorie. I fortællingen reflekterer man over sit liv og forsøger at skabe mening og sammenhæng i tidligere begivenheder. Det kan bidrage til en større forståelse af, hvordan fremtiden skal være.

  • Innovation og collager

    Bliv skarp på en specifik problemstilling og skab den vision, som skal få dig i mål. Innovationsprocessen kan bruges til lige netop det du har en udfordring med. Det kan være at du vil sætte yderligere fokus på din virksomhed i i det kommende år, tiltrække drømmekunder, sætte fokus på et personligt mål eller noget helt fjerde.

  • Arkitektur og fællesskaber

    Som arkitekt har jeg ofte arbejdet med fællesskaber og det arkitektur kan gøre for fællesskabet. God arkitektur er for mig en arkitektur man føler sig hjemme i. Det er at føle sig hjemme er svært at definere, men et godt udgangspunkt for dialog. Jeg føler mig hjemme i bygninger med historier og robusthed. Det er selvfølgelig en del af min historie, da jeg er opvokset på landet, hvor der altid var plads.